Ratikka

Isännänraitti 3, 48600 Kotkapulla pieni
avoinna ma-pe klo 8 – 15.00, muulloin sopimuksen mukaan

Ovelta leijailee vastapaistetun pullan tuoksu… iloinen puheensorina kantautuu salista. Ratikassa on alkanut taas uusi päivä. Pöytien ääressä istuu kymmenkunta aamuvirkkua asiakasta, jotka nauttivat kiireettömästä aamuhetkestä puurolautasen tai kahvikupillisen äärellä vaihtaen kuulumisia tuttujen kanssa. Joku miettii jo ääneen päivän jatko-ohjelmaa: ”tänään pitää tulla takaisin pikku nokosten jälkeen, kun laulutuokio alkaa…”

Ratikka on kivitalojen keskellä lämpimästi sykkivä sydän. Etenkin lähitalojen vanhuksille Ratikasta on tullut tärkeä paikka, jossa voi kokoontua tutussa seurassa ja hyvässä ilmapiirissä. On laulu-, peli-, askartelu- ym. kerhoja, jotka kokoontuvat tiettyinä viikonpäivinä. Erilaisia tapahtumia riittää viikon jokaiselle päivälle. Ruokapäivä on Ratikassa torstai ja maanantaisin on tarjolla keittoa.

Ratikassa on nyt myös tarjolla ATK-tukea ja opetusta tietokoneiden kanssa maanantaisin klo 9-14.

Onko laulun sanat kadoksissa? Etkö muista miltä gerbiili näyttää? Ei hätää. Tietokone etsii, löytää, hakee ja muistaa puolestasi. Tietokoneella kirjastot ja sanakirjat, kartastot ja galleriat ovat kirjaimellisesti napinpainalluksen etäisyydellä. Tietokone ei ole vain nuorison hullutus - tietokone kuuluu kaikille!

 

 

Viikko 24
 
Maanantai
Kaalikeitto
 
Torstai
Perunasoselaatikko vihersalaatti
 jäätelötuutti